Oak Vivo Plank 181

3.630 ден

Опис

Трослоен паркет Oak Vivo.

ПОНУДА ЗА:
Oak Vivo Plank 181 - Категории: , , .

 

Производ: Tрослоен паркет
Дрво: даб
Површински третман Live Pure
Формат на даска: Plank 181
Шифра: EBGDV3FD (10119080)
Градирање: Vivo
Димензии: 14 x 181 x 2200 mm
Монтирање: 5G клик
Погодност за подно греење: високо соодветна
Површина: фугиран – 2V,  четкан
Стил: рустикален
Цена: 3630 ден/м2

Изглед на Оак Vivo во ентериер, видете овде.

Инструкции за одржување и чистење на паркетот.

 

 

+

Продукт ID: 3947