Колекција Pastel


Структурната едноставност е смело наполнета со боја, оплеменувајќи ја секоја просторија подеднакво привлечна за сите генерации. Благодарение на неутралните тонови оваа колекција неверојатно го комплетира секој амбиент!

Димензии:
160×230=7600 ден/м2
120×170=4200 ден/м2
80×150 = 2470 ден/м2


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.tarkettsee.com/en_RS/collection-C001921-pastel” title=”Избор на дезени овде”]

Информации

Опис