Колекција Play


Теписите за детски соби од колекцијата Play обезбедуваат топол и пријатен простор за игра, учење и фамилијарно дружење.

Димензии:

160х230=4.630 денари

120х170=2.570 денари

80×150=1.510 денари

o 100R= 1.260 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Play-67-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис