Kолекција Pleasure


Луксузни и посебни, теписите Pleasure дополнително го нагласуваат стилот и темпераментот на амбиентот и претставуваат детаљ што ги истакнува промените и освежува.

Димензии:

200х290=14.100 денари
160х230=8.940 денари
140х200=6.800 денари
120х170=4.960 денари
80х150=2.920 денари
80х250=4.860 денари
60х110=1.600 денари
60х230=3.350 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Pleasure-69-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис