Колекција Roma


Монохроматски теписи со модерен спектар на бои, фаворизирани од речиси сите дизајнери на ентериер, лесно можат да се вклопат во секаков амбиент.

Димензии:

160х230= 7.440 денари
120х170=4.120 денари
o 120R= 2.910 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Rio-61-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис