Salsa Oak Ivory BR

3.210 ден

Информации

Врста на дрво

Дебелина

Систем за заклучување

Површ. третман

Proteco Lak

Подно греење

Да

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 6
Должина 2283 mm
Ширина 194 mm
Вкупна тежина 7.5 kg/m²

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 6
Должина 2283 mm
Ширина 194 mm
Вкупна тежина 7.5 kg/m²
ПОНУДА ЗА:
Salsa Oak Ivory BR - Категории: , .
Шифра: 550049081 Продукт ID: 1553