Колекција Pastel Art


Kолекција на теписи во комерцијална палета на бои: бела, крема, беж, кафеава и сива боја. Одличен сооднос цена/квалитет

Димензии:

Правоаголни:

1.60 x 2.30 м= 7.590денари1.20 х 1.70м = 4.200 денари

0.7 х 1.5м = 2.4700 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Savana_plus-72-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис