Колекција Savanah Plus


Килими кои освојуваат со инспиративни нежни бои и густина! Направено од полипропилен, исклучително пријатни на допир. Колекцијата Тоскана ќе го претвори секој простор во стилски амбиент и ќе го направи покреативен, пријатен и поубав!

Димензии:

200 x 290 = 7.840 денари

160 x 230 = 4.970 денари

120  x 170 = 2.760 денари

80  x 150 = 1.620 денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Creative-82-1″ title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис