Колекција Creative

Килими изработени од ултра мек полиестер микрофибер  Еднобојните килими, како и модерните геометриски дизајни, различни форми, исклучително густ куп и атрактивна комбинација на трајни бои, ја прават колекцијата Creative една од омилените на пазарот за килими.
Димензии:

190х290=16.470 денари160х230=11.000 денари 140х200=8.400 денари 120х170=6.100 денари 70х140=2.930 денари
Кружни: 190

[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.sintelon.com/Tepisi_Solid-31-1″ title=”Избор на дезени овде”]

Информации

Опис