Колекција Solid


Класичните дизајни и нивните современи толкувања ја прават оваа колекција во истовреме идеална за класични и помодерни ентериери.. Овие килими се одлична комбинација на неколку предности – квалитетен килим, лесен за одржување, по разумна цена. Тие одлично се вклопуваат во просторите каде што се мешаат мноштво на стилови, но и во едноставни модерни ентериери, со геоматска и монохроматска поставка.

Димензии:

200×300 = 7.470 денари
164×230 = 4.690 денари
130×200 = 3.240 денари
80×250 = 2.490 денари
80×150 = 1.490  денари


[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.tarkettsee.com/en_RS/collection-C001156-solid” title=”Избор на дезени овде”]

Информации

Опис