SPACE

1.070 ден

Информации

Дебелина

Опис

Tип на формат Даска Број на даски по кутија 12
Должина 914 mm Ширина 152 mm
Kвадрати по кутија 2.500 m² Површински третман X-treme
Вкупна дебелина 2.10 mm Вкупна маса 3500 g/m²
ЦЕНА: 1420 ден./м2

Цената е комплет со завршни лајсни, лепило и монтажа.

Опис

Tип на формат Даска Број на даски по кутија 12
Должина 914 mm Ширина 152 mm
Kвадрати по кутија 2.500 m² Површински третман X-treme
Вкупна дебелина 2.10 mm Вкупна маса 3500 g/m²
ЦЕНА: 1420 ден./м2

Цената е комплет со завршни лајсни, лепило и монтажа.

ПОНУДА ЗА:
SPACE - Категории: , , .
Шифра: 230180004 Продукт ID: 1993