Колекција Toscana


Килими кои освојуваат со инспиративни нежни бои и густина! Направено од полипропилен, исклучително пријатни на допир. Колекцијата Тоскана ќе го претвори секој простор во стилски амбиент и ќе го направи покреативен, пријатен и поубав!

Димензии:
200×290
160×230
140×200
120×170
80×150
67×110

[trx_sc_button type=”simple” class=”productbtn” align=”left” text_align=”center” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=”” link=”https://www.tarkettsee.com/en_RS/collection-C001510-toscana” title=”Избор на дезени овде”] 

Информации

Опис