Модел 8001

760 ден

Информации

Дебелина

Класа

AC5/33

Систем за заклучување

Фуга

4 V

Производител:

Tarkett

Цена

760 ден/м2

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 6
Квадратура по пакет 1.232 m²
Вкупна тежина 8958 g/m²
Начин на вградување Клик

Опис

Tип на формат Даска
Број на даски по кутија 6
Квадратура по пакет 1.232 m²
Вкупна тежина 8958 g/m²
Начин на вградување Клик
ПОНУДА ЗА:
Модел 8001 - Категории: , .

 

Kолекцијата Pilot е иновативно решение кое отвора нови аспекти во дизајнирањето на вашиот дом.

Шифра: 504418001 Продукт ID: 1225