Модел Z198

SPC подови

Иновацијата на винилни подови со дебелина 4mm, чија подлога е изработена од комбинација на винил и камен – варовник се ултра издржливи, водоотпорни и погодни за поставување врз подно греење. SPC се идеално решение за секоја просторијa: дневна, спална, кујна и бања, како и зa маркети, кафетерии и други места подложни на вода.

SPC подовите се композиција на 3 слоеви:
– површински транспарентен слој, тестиран и рангиран со висока AC4/32 класа – обезбедува резистентност на дамки и гребнатинки;
– винилен слој – кој покрај бојата и текстурата, придодава кон карактеристиката за водоотпорност на подот;
– SPC јадро – комбинација на прав од камен – варовник и стабилизатор креира слој кој создава висока стабилност и водоотпорна база на подот.

 

Информации

Модел

Z198

Дебелина

4 mm

Подно греење

Да

Производител:

Krono – Original

Систем за заклучување

Цена

1450 ден/м2

Опис

SPC подови

Иновацијата на винилни подови со дебелина 4mm, чија подлога е изработена од комбинација на винил и камен – варовник се ултра издржливи, водоотпорни и погодни за поставување врз подно греење. SPC се идеално решение за секоја просторијa: дневна, спална, кујна и бања, како и зa маркети, кафетерии и други места подложни на вода.

SPC подовите се композиција на 3 слоеви:
– површински транспарентен слој, тестиран и рангиран со висока AC4/32 класа – обезбедува резистентност на дамки и гребнатинки;
– винилен слој – кој покрај бојата и текстурата, придодава кон карактеристиката за водоотпорност на подот;
– SPC јадро – комбинација на прав од камен – варовник и стабилизатор креира слој кој создава висока стабилност и водоотпорна база на подот.